Twitter
RSS

Sabit Numara taşıma uygulamasına sayılı günler...

Bilindiği gibi,kanunen,10 Mayıs 2009 da başlaması gereken,sabit telefon numaralarını taşıma konusu,süper bürokratlarımızın ve telekomu kollama ve gözetleme kurumu,telekominikasyon kurumumuzun sayesinde,10 Eylül 2009 'a kalmıştı.Telekom yıllardır bu konunun gündemde olduğunu bilmesine,rağmen,altyapım hazır değil gibi bir bahane ileri sürerek,tam 4 ay daha bürokratlardan izin koparmıştı,acaba bu 4 ayda,malum Türk Telekom'un,sabit ücret gelirlerinden, kasasına ne kadar para girdi..?
10 Eylül 2009 da gerçekten bu uygulama başlayacakmı?
bu Ülkede çoğu kurum özelleştirildi,fakat,hiçbirisi, telekom kadar, çıkarları gözetilmiş ve kollanmışmıdır?
acaba,bu Ülkede,gerçekten halkın yanında bir Ulaştırma bakanı varmıdır?ne yapar,ne eder bu makamı işgal eden, beyefendinin görevi nedir?
milletin,cebinden zorla her ay fazladan alınan, bu sabit ücret belasını,yanındaki danışmanları hiçmi kendisine aktarmaz,yada danışmanlarıdamı yoktur,haber verecek, bu konuyu kendisine..
belki de konunun kendi de farkındadır....!
Sayısız mahkeme kararları ile ispatlanmış,Adsl hizmeti için,teknik olarak, sabit telefon hattı kullanımına gerek yoktur kararlarına rağmen,hala, yalın adsl konusunda en ufak bir gelişme yoktur..
Türk Telekom,bu Ülkede bağımsız yargı kararlarını daha ne kadar,öteleyip,görmezden gelecektir..
Tekel'in,özelleştirmeden sonra,artık devam etmediği,sabit ücretsiz,telefon tarifelerinin gerçekleşeceği günler dilerim..

Comments (0)

Yorum Gönder